Новость из категории: Новини

Про історію нашого міста розповіли на «Перлина Fest»

Цими днями в Києві в Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбувся Міжнародний конкурс – фестиваль дитячо – юнацької творчості «Перлина Fest» під гаслом «Творчість заради майбутнього!» за сприянням Київської міської державної адміністрації та органів місцевого самоврядування Всеукраїнської асоціації «Українська асоціація районних та обласних рад».

Мета конкурсу: розкрити усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Програму конкурсу та фестивалю складали виступи солістів та колективів, а також виставка творчих робіт у чотирьох номінаціях: «пісенний», «танцювальний», «автентичний», «оригінальний жанр».

  Про історію нашого міста розповіли флористичні роботи вихованців творчого об’єднання «Дивосвіт ремесел» (керівник Мирошнікова Тетяна Василівна), які презентувала на конкурсі Бокова Дар’я. Був проведений майстер клас роботи з природнім матеріалом, а саме з соломою та сухим листям. В номінації «оригінальний жанр» Дар’я була відзначена окремою найвищою нагородою «Перлина громади», як особливий твір, який найбільш розкриває самобутність культури регіону України.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости