Новость из категории: Новини

Сумські журналісти допомогли правоохоронцям розшукати 13-річного хлопчика, який втік з лікувального закладу

Хлопець без дозволу покинув центр соціально-психологічної реабілітації дітей області і подався невідомо куди. Поліцейські розпочали розшукові заходи і звернулись до ЗМІ області з проханням довести до громадян відповідну інформацію. І це спрацювало. Маленького втікача затримали в одному з районних центрів області. Знаючи, що дитина родом з села Бунякіне Путивльського району, поліцейські передбачали, що можливо хлопчик захоче відвідати родичів, але яким шляхом буде добиратися додому не знали. Тому й «відпрацьовували» громадський транспорт по шляху слідування, автостанції, залізничні вокзали і навіть польові дороги.

Ситуація ускладнювалася ще й тим, що цими днями тривали чи не найлютіші за зиму морози, і дитина могла просто запросто десь замерзнути по дорозі. Та на щастя все закінчилось добре. Завдячуючи телеканалам області, які вчора увечері випустили в ефір поліцейське звернення про розшук зниклого хлопчика, житель одного з сіл Путивльського району зателефонував у поліцію і повідомив, що бачив розшукуваного на вулиці цього населеного пункту, та навіть знає, де він зупинився на нічліг.

Поліція дякує і засобам масової інформації, які оперативно зреагували на прохання про допомогу, і всім небайдужим громадянам, що допомагали в пошуках підлітка, який, скучивши за своєю «малою» батьківщиною, подався в мандри.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости