Новость из категории: Новини / Події

Відпрацювання під умовною назвою «Самогонна точка»

Глухівські поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 20 осіб, які незаконно зберігали вдома самогон, вилучили близько 52,5 літрів саморобного продукту та 2 апарати для виготовлення самогону
На сьогоднішній день на території держави почастішали випадки отруєння людей фальсифікованими алкогольними напоями, у тому числі виготовлені у домашніх умовах.

Відпрацювання під умовною назвою «Самогонна точка»

З метою посилення протидії самогоноварінню та торгівлі його продуктами, з 06.02.2017 по 17.02.2017 Національною поліцією проводиться відпрацювання території області щодо профілактики самогоноваріння, попередження та виявлення фактів торгівлі самогоном під умовною назвою «Самогонна точка». З початку проведення заходів правоохоронцями притягнуто до адміністративної відповідальності 52,5 літрів саморобного продукту та 2 апарати для виготовлення самогону.

- Ні в якому разі не купуйте алкогольні напої невідомого походження, без акцизних марок, у сумнівних точках продажу, а також попередьте своїх знайомих про тяжкі наслідки вживання фальсифікату та будьте пильними. Також ми попереджаємо про відповідальність за виготовлення, придбання, зберігання самогону та апаратів для його вироблення, а також продаж самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього виробництва. У разі виявлення таких фактів, правопорушники будуть нести відповідальність за ст. 176 або ст. 177 кодексу України про адміністративні правопорушення. А також звертаємось до громадян бути небайдужими та повідомляти про такі факти Глухівський відділ поліції за тел. (05444) 2-20-15 або 102.

Запевняємо, що Ваше повідомлення не залишиться поза увагою. – Начальник Глухівського відділу поліції Леонід Бібік.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости