Новость из категории: Культура

Творчий вечір Ади Роговцевої в Глухові

Незабутньою подією для жителів Глухова став творчий вечір видатної людини, неймовірно талановитої актриси, патріота своєї країни й дуже цікавої людини Ади Роговцевої під назвою «З тими, кого люблю…». Саме любов і є для неї тією ниткою Аріадни, яка веде її через життя. Неймовірно вразила душевність актриси, якою вона, немов сонце навесні, зігріла всіх присутніх в залі.

Першим привітати на сцені цю чарівну жінку випала честь міському голові. Мішель Терещенко щиро подякував Аді Миколаївні за її візит до Глухова та висловив надію на те, що ця зустріч започаткує нову історію культурного розвитку міста.

Творчий вечір Ади Роговцевої в Глухові

Концертну програму наша видатна землячка розпочала зі спогадів свого дитинства, яке припало на часи Другої світової війни, й назавжди закарбувало в її свідомості незабутні спогади про новорічну мамину ялинку та звабливий запах суниць з молоком. Щиро та відверто актриса оповідала про свій життєвий шлях, про людей, яких дарувала їй доля, про почуття надії, любові та смутку, які довелось їй пережити, крокуючи тернистою дорогою життя. Ада Миколаївна розповіла про те, яким пекучим болем озивається в її душі війна на Сході України, про те, що відчуває вона під час своїх зустрічей з тими, хто захищає нашу землю.

Творчий вечір Ади Роговцевої в Глухові

У залі лунали вірші Лесі Українки, Ліни Костенко,Костянтина Степанкова, Дзвінки Торохтушко та українського актора, поета, захисника Вітчизни - Романа Семисала. Присутні мали змогу насолодитися акторською майстерністю, яку разом із Адою Роговцевою продемонстрували Катерина Степанкова та Світлана Орліченко. Реальні історії сьогодення ожили на сцені міського палацу культури, та нікого не залишили байдужими, бо тематика, представлена в спектаклях «Схоже на щастя» та «Вася має подзвонити» знайома багатьом українцям.

Творчий вечір Ади Роговцевої в Глухові

Жінка, яка на протязі всього життя наповнює серця теплом, берегиня добра й любові. Саме такою ми запам’ятали нашу велику землячку. Час, проведений разом із Адою Миколаївною, пролетів швидко, а відчуття її любові залишається й досі в наших серцях.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости