Новость из категории: Статті / Інформація

А директори шкіл проти ?…

(інтерв’ю з автором «Стратегії реформування загальної середньої освіти в місті» кпн., доц. Решетняком В. Ф.)
Вікторе Федоровичу, рік тому, Ви подали на розгляд міської ради «Стратегію реформування загальної середньої освіти в місті», що була заблокована директорами шкіл і це не зважаючи на підтримку її незалежними експертами на чолі з дійсним членом Національної академії педагогічних наук України академіком М. С. Вашуленком. Виникає закономірне питання - Чому? Тому, що в системі загальної середньої освіти є, як мінімум, чотири зацікавлені сторони: учні, батьки, вчителі та директори шкіл. У кожної з них своя мотивація.

Учні і батьки виступають замовниками освіти, а вчителі і директори виконавцями. Тому право на оцінку якості освіти належить не вчителям і директорам шкіл, якими б фаховими вони не були, а учням і батькам. А їх оцінку ніхто не з’ясовував. Тому, ми починаємо громадські слухання з питання «Стану загальної середньої освіти в місті», де презентуємо «Стратегію реформування загальної середньої освіти в місті», для батьків і учнів, обговоримо питання: проблем та чинників якості освіти, стану та перспектив її розвитку, дамо відповіді на найактуальніші питання, що стосуються освіти.
Перша зустріч на яку ми запрошуємо батьків, учнів, вчителів та всіх бажаючих відбудеться 3.03.2017р. о 16-00 в актовій залі міської ради.
Голова громадської ради Троценко В. А.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости