Новость из категории: Статті

Глухів 2016: промисловість та інвестиції

Загальний обсяг реалізованої промислової продукції (робіт, послуг) в нашому місті за 2016 рік збільшився на 42,0 % в порівнянні з 2015 роком і склав 128677,5 тис. гривень.

Глухів 2016: промисловість та інвестиції

Такими результатами завдячуємо підприємствам: ТДВ «Глухівський хлібокомбінат» (в 4,7 рази), ТДВ «Глухівський агролісгосп» (+ 54,5),Глухівська філія НВФ «Модуль» (+36,0%), ТОВ «Лінен оф Десна» (+ 17,4%), які значно збільшили обсяги промислової продукції( робіт, послуг). Хоча, в той же час, дещо знизився обсяг реалізації ПАТ «Глухівський завод «Електропанель» (- 16,3%) .

У 2016-му році в Глухові було зареєстровано підприємство ТОВ «Десналенд», де на даний час налагоджено виробництво меду та продуктів бджільництва, продуктів з льону та конопель, фіто-чаї та лікарські рослини, екологічне вирощування та виробництво натуральних продуктів

Минулого року мешканців міста порадував смачною та якісною продукцією підприємець Амирханян А.М., який займається виробництвом високоякісних хлібобулочних виробів. Завдяки закупівлі нового технологічного обладнання, стало можливим розширення асортименту продукції. На сьогодні виробником випускається 8 видів хліба та 9 видів здобних виробів. Недарма Артур Мукучевич став переможцем у номінації «Лідер малого та середнього бізнесу» в міському конкурсі «Професіонал року».

Розпочало виробничу діяльність надсучасне підприємство з виробництва паливних гранул із деревини ТОВ «Еко Прайм», яке залишалося законсервованим із 2011 року. На цей нас на підприємстві працює 14 працівників.
Обсяг іноземних інвестицій по місту склав 5,05 млн. доларів США. В Глухові працює чотири підприємства з іноземними інвестиціями, а саме ТОВ «Глухівський елеватор», ТОВ «Лінен оф Десна», ТОВ «Бонгруп-Україна», ТОВ «Еко Прайм».
В той же час, із-за складності переговорних процедур та незбалансованості законодавства протягом 2016-го року не вдалося реалізувати заплановані заходи по відновленню роботи ТОВ «Технічний текстиль». Ця робота продовжується в поточному році.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости