Новость из категории: Спорт

Старти надій

2-3 березня у спортивній залі ЗОШ №1 стартували змагання з волейболу серед дівчат у залік V спартакіади за місцем проживання під егідою міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх». У програму спартакіади також включені види спорту – це змагання шахів, баскетболу, настільного тенісу, дартсу, футболу.

Змагання з волейболу проходили у напруженій боротьбі і переможця змагань виявила лише остання зустріч змагань турніру між командами вул.Вознесенської та вул.Жужоми, яку представляли учні ЗОШ - інтернату. Перемогу в заключній партії з рахунком 25:23 здобула команда вул.Вознесенської, яку представляли в більшості учні ЗОШ №1.

У підсумку змагань третю сходинку виборола команда ЗОШ №4. Кращими гравцями змагань організаційний комітет визнав і нагородив дипломами і солодкими призами: Панченко Марію, Мармус Ганну, Бороденко Марину, Лагуту Сніжану.

Переможці та призери змагань нагороджені дипломами та солодкими призами, в чому організатори вдячні підприємцю Володимиру Береговцю, дирекції ЗОШ №1 за надання спортивної зали і допомогу в організації змагань викладачам фізичного виховання ЗОШ №1: Гончарову О.М., Кузюрі І.В. Спартакіада стартувала. Наступним видом спартакіади заплановані змагання з шахів, які відбудуться на березневих канікулах школярів.
 
Директор МЦФЗН «Спорт для всіх» Віктор Олофінський


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости