Новость из категории: Інформація

Перевезення пільгових категорій населення

Піклування про людей, які належать до пільгових категорій населення, є нашим обов’язком. З метою забезпечення міських пасажирських перевезень таких громадян рішенням міської ради визначаються обсяги асигнувань із міського бюджету на відшкодування витрат перевізників. На сьогодні пільгові перевезення забезпечуються автобусами № 4-П, №7-П, №8-П у звичайному режимі руху та на визначених рейсах маршрутними таксі №5 та №6, що дозволяє пільговикам безкоштовно здійснювати поїздки до установ соціального призначення, охорони здоров’я, ринку тощо.

Перевезення пільгових категорій населення

Крім того, на маршрутних таксі за рахунок власних коштів перевізників правом безкоштовного проїзду без обмеження забезпечуються учасники АТО, інваліди, діти-сироти, діти з багатодітних родин, дільничні лікарі-терапевти й педіатри та надається 1 постійне пільгове місце для пасажирів літнього віку. Також, за рахунок перевізників до 2 грн. зменшено тариф на міських маршрутних таксі для дітей шкільного віку протягом навчального року.

Враховуючи звернення громадян, протягом року проведено роботу з обстеження та оптимізації міських маршрутів. Зокрема, у відповідь на клопотання мешканців мікрорайону та працівників підприємства ТОВ «Лінен оф Десна», продовжено мережу маршруту №3 «вул. Заводська – вул. Пушкіна».

Також, за зверненням пасажирів маршрутного таксі №3 та директора школи-інтернату щодо продовження останнього рейсу маршруту до вул. Жужоми (кінцева зупинка «Школа - інтернат») протягом грудня проведено обстеження пасажиропотоку та підготовлено проект рішення виконавчого комітету.

З метою інформаційного забезпечення на міських автобусних зупинках розміщені спеціальні таблички з розкладом руху міського пасажирського транспорту. А також, у 2016 році були проведені ремонтні роботи павільйонів міських автобусних зупинок.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости