Новость из категории: Культура

У Сумах відбувся традиційний захід «Щаслива родина – міцна Україна»

01 березня в м.Сумах у обласній філармонії пройшов традиційний благодійний захід «Щаслива родина – міцна Україна» для багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей та родин загиблих бійців у зоні АТО з Сумської області. Організаторами заходу виступили Сумський обласний благодійний фонд «Милосердя», Сумська обласна рада та Сумська обласна державна адміністрація.

З нашого міста участь у заході взяли три багатодітні родини - це родина Бондаренко, в якій виховується 5 дітей, родина Перфільєвих, має також 5 дітей та родина Скоробогатих, в ній виховується 6 дітей. Свято включало в себе виставку дитячих та батьківських робіт, благодійний концерт, на якому вшанували сім’ї та святковий обід з нагоди свята.

Також кожна родина отримала продуктовий набір та книги від благодійного фонду «Милосердя». Це дуже гарна традиція – збирати у дружньому і тісному колі родини, обмінюватися досвідом, приємно спілкуватися.

Глухівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді вдячний за організацію поїздки в м.Суми заступнику міського голови Маріанні Васильєвій, начальнику відділу освіти Людмилі Васянович, директору ЗОШ №2 Аллі Рябусі та за надану матеріальну допомогу регіональному директору "Росток-Холдинг" Миколі Козлову.
 
Олена Юденич В.о. директора ГМЦСССДМ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости