Новость из категории: Новини з відео / Культура

Артисти Цирку «КОБЗОВ» виступлять у Глухові та Путивлі (відео)

14-16 квітня на площі СВОБОДИ у Глухові та 17-18 квітня біля АТБ у Путивлі Коли останній раз ви відчували себе дитиною? А чи можуть Ваші діти згадати найдивовижніший у своєму житті свято? Як часто вечорами ви всією сім'єю, мрієте про подорожі в екзотичні країни? А якщо Цирк «КОБЗОВ» створить диво і втілить всі ваші мрії, виступом справжніх артистів і дивовижних тварин? З 14 по 16 квітня у Глухові та з 17 по 18 квітня у Путивлі запрошуємо вас на найдивніше Шоу в вашому житті – «Ангели цирку»! Ви потрапите в чарівний світ, де збуваються мрії! Всіх глядачів чекають видовищні циркові трюки, сучасні танцювальні номери, захоплююча акробатика і ілюзія. Кожен номер шоу "Ангели цирку" окремий міні-спектакль. Споріднені єдиної смислової ниткою і неймовірною за енергетикою музикою, всі разом вони складають незабутнє циркове театралізоване дійство - дуже яскраве й динамічне! Веселими жартами і трюками розбавить Шоу дует «МультиДо».

Спеціально до Шоу «Ангели Цирку» замовлені унікальні костюми, оригінальна музика і світлове шоу! Продовжить виступ чудове видовище: єдиний в Україні білий лев і дресировані тварини з різних куточків світу - змішана група тварин під керівництвом Івана Дефорджа (Франція, циркова династія «Darix Togni»). На манежі виступатимуть шестиметровий красень жираф Джордан, граціозні кокетки страуси Іветта, Лізетта і Мюзетта, а також кенгуру, верблюди, зебри, бізони та андалузький кінь. Приходьте раніше, на території Цирку «КОБЗОВ» працюють виставки. У фойє Цирку дорослі і діти, разом з казковими героями, потраплять в чарівний світ чудес улюблених героїв мультфільмів, блокбастерів, динозаврів і супергероїв! Рівень адреналіну у відвідувачів підвищиться з перших секунд - відразу ж після оголошення про те, що всі трюки артисти цирку виконують без страховки - на арені виступлять повітряні гімнасти.
 
Станьте учасником грандіозної шоу-програми «Ангели Цирку» від самого масштабного цирку країни! Дізнатися докладніше про артистів і тварин Шоу «Ангели Цирку»: на сайті kobzov.ua або на наших сторінках в соціальних мережах. Бажаємо вам запастися відмінним настроєм, і поділиться ним з рідними і друзями! Встигніть побачити!



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости