Новость из категории: Інформація

19-го березня до нас завітає «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»»

Цієї неділі, 19-го березня, до нас завітає «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»». Нагадаємо, що «Потяг єднання» це Всеукраїнська культурно-освітня акція, що стартувала 9 березня в Києві та має на меті вшанування пам'яті героїв Небесної Сотні та загиблих на Сході захисників Вітчизни, налагодження діалогу молоді Донеччини та Луганщини з однолітками, популяризацію національної культури України.

19-го березня до нас завітає «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»»

Пасажири цього потяга – студенти, школярі, громадські діячі та військовослужбовці зі східних та західних областей України. Найбільше учасників із Донеччини та Луганщини.

Із самого ранку ми будемо урочисто зустрічати наших гостей на пероні залізничного вокзалу. Також, запропонуємо їм скоштувати смачної польової каші від нашого славетного 16-го мотопіхотного батальйону.

Програма перебування учасників потягу єднання «Труханівська Січ» у Глухові передбачає низку пізнавально-мистецьких заходів. Для них заплановано проведення екскурсій містом (відвідування музею археології, краєзнавчого музею, Трьох-Анастасіївської церкви, башти водогону, Київської брами, пам’ятників Дмитру Бортнянському та Максиму Березовському), зустрічі з однолітками в ЗОШ № 6, вищому професійному училищі, професійно-педагогічному коледжі, Глухівському педуніверситеті. А ввечері наші гості зможуть узяти участь у дискотечній програмі на подвір’ї ГНПУ.

Ми будемо дуже раді вітати наших співвітчизників у Глухові, адже це чудова можливість для зближення та об’єднання українців у такий нелегкий для нашої країни час.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції!!!

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости