Новость из категории: Спорт

Міні – футбол

В спортивних залах національного університету ім. Олександра Довженка та агротехнічного інституту ім. С.А.Ковпака відбувся 10-й турнір з міні - футболу серед юнаків 2008-2009 р. н.

До участі в змаганнях прибули вісім юнацьких команди з міст Конотопу, Кролевця, Путивля, Бурині та Глухова. За результатами дводенної боротьби в фінальному матчі зустрілися господарі команда ДЮСШ-1 та конотопчани. При шаленій підтримці численних глядачів та батьків юних спортсменів матч закінчується з рахунком 2:2. Післяматчеві пенальті краще пробивають гості – команда ДЮСШ м. Конотоп і стає переможцем ювілейного турніру, глухівчани – срібні призери, бронза у команди ДЮСШ м. Кролевець.

Команда переможець та призери змагань нагороджені дипломами відповідних ступенів, кубками, гравці – медалями відділу молоді та спорту міської ради. Команда ДЮСШ м. Глухів отримала футбольний м’яч від партнера змагань – магазину «Лотос» та футбольні ворота, які встановлені в спортивних залах навчальних закладів. Оргкомітетом визначені кращі гравці в кожній команді, які отримали пам’ятні футбольні статуетки. У глухівчан кращими гравцями стали Звиринській Андрій, Ситник Іван та Старченко Давид.
 
М.Плотницький


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости