Новость из категории: Новини

Потяг єднання у Глухові

В неділю, 19 березня, на реалізацію програми президента Петра ПОРОШЕНКА з підтримки національної єдності, в рамках загальнонаціональної акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ», у Глухів прибув великий громадсько - волонтерський десант. На залізничному пероні його зустрічали представники влади, громадськості, прості глухівчани.

До нас завітали близько двохсот гостів, серед яких були школярі, студенти, вихованці військових училищ, бійці АТО, волонтери, викладачі шкіл та вишів. Всіх їх урочисто привітав міський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО. Від приїжджих до слова запрошувалися громадські діячі та родичі героїв, загиблих на Майдані. Найбільш хвилюючим моментом, мабуть, стало вшанування пам’яті тих, хто віддав найдорогоцінніше - своє життя, на полі борні за честь, незалежність і кращу долю Батьківщини, біля знаку Героям Небесної Сотні. Глухівчани і «січовики» застигли у хвилині мовчання, а потім поклали квіти.  

Далі гості розійшлися декількома групами - ознайомитися з нашим чудовим містом, подивитися на його пам’ятки, відчути атмосферу, помилуватися архітектурою. Багато в плані національного єднання та розуміння дало, особливо для молоді, спілкування з однолітками в учбових закладах і прекрасні розважальні заходи.  

Є впевненість, що цей день зробив всіх нас ближчими, дав багатий грунт для порівняння, і усвідомлення, що наша Україна все-таки , дійсно, єдина, соборна, і незламна.
 
Вл. інф., фото Оксани ДРУПП.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости