Новость из категории: Інформація

У Глухові управлінням ЖКГ були встановлені знаки дорожнього руху

Шановні мешканці міста! Багато хто з вас закохані в своє рідне місто – наш мальовничий Глухів. Ви дійсно піклуєтеся про чистоту та добробут у Гетьманській столиці. Та незрозуміло, звідкіля ж беруться вандали, які руйнують все те, що створене чиїмось турботливими руками? Одні створюють – іншим просто на все наплювати. Навіть дотримання елементарних правил при паркуванні свого автомобіля для них – проблема.

У Глухові управлінням ЖКГ були встановлені знаки дорожнього руху

Отож, у п’ятницю для тих водіїв, які не знають про існування зупинок міських маршрутних автобусів, були встановлені відповідні дорожні знаки. Тому, шановні водії, нагадуємо, що за Правилами дорожнього руху в Україні – п. 15.9 «ЗУПИНКА ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ»
е) ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків;

У Глухові управлінням ЖКГ були встановлені знаки дорожнього руху

Правда, виникає питання: «Який треба встановити знак для водіїв, щоб вони не паркувалися на тротуарах?" Та не дає спокою інше: Де в цей час перебуває ДПС, адже таке паркування в місцях, де зупиняються маршрутні таксі, давно вже для багатьох стало звичним? То чому ці порушення не заслуговують на увагу тих, хто повинен слідкувати за дотриманням правил дорожнього руху в місті?

Чи, можливо, порядок у нашому домі починається з кожного з нас?

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости