Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто - невдале викрадення автомобіля та крадіжка велосипеду (відео)

Відеоспостереження, серед іншого, виступає і в ролі такого собі  літописця міських подій –  як добрих так і не дуже. На верхньому знімку зафіксовано, наприклад,  малоприємна історія. Забігаючи трохи наперед, зазначимо -  для всіх її учасників.

БЕЗПЕЧНЕ МІСТО - непевне щастя автокрадія (відео)

Початок їй покладено декілька місяців тому, коли місцевий мешканець, водій скромного транспортного засобу «ВАЗ – 2102» не знайшов його на звичному місці стоянки біля «Лотосу». Це тому, що легковичок дуже сподобався трійці дужих, похватливих, і явно не обтяжених моральними цінностями хлопців. Вони, як то кажуть, вирішили зробити машинці ноги, чи то б пак, пришити колеса. Втім, щастя крадіїв виявилося вкрай недовгим. «Жигулятко» виявилось ще тим норовливим коником, а може й віслючком – стало на місці, відмовилося заводитись,  хоч плач. Довелося  пхати його аж до двохповерхівок на Суворова. Якраз цей момент і відзняла камера відеоспостереження автора проекта «Безпечне місце», депутата міської ради Олександра БУЙКОВА.

БЕЗПЕЧНЕ МІСТО - непевне щастя автокрадія (відео)

Водії, котрі проїжджали повз понуру  процесію за участі трьох богатирів і  «залізного друга», звісно, не могли здогадатися, звідкіля та «тачка». Тому пропонували  хлопцям  свою допомогу. Ті героїчно відмовлялися. Зрештою, біля згадуваних багатоквартирних будинків здалися, полишивши свою здобич. Згодом їх затримала поліція - звісно, не без допомоги відеоспостереження.

Втім, ніяк не можуть знайти другого зловмисника, який 6 листопада підлим чином поцупив інший - ще скромніший транспортний засіб, велосипед - у двірника, який прибирав територію біля нічного магазину на Терещенків, 53. Момент викрадення відображений на нижньому знімку; крадій – людина з досить непоказною, якщо не сказати бомжацькою зовнішністю. На «лисапеті»  їхав до Київської Брами, а опісля – наче розтанув у вогкуватих осінніх присмерках. Втім, може хтось, роздивляючись це фото, його упізнає і поділиться своїми підозрами з правоохоронцями, або власником камер спостереження. Дуже вже побивається за своїм велосипедом двірник.

Антонін Феоктістов
 
 
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости