Новость из категории: Новини / Події

17-річний студент аби доїхати додому незаконно заволодів автомобілем

Хлопець, аби дістатись дому, незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ 2103», що був на ніч залишений господарем під вікнами будинку.

17-річний студент аби доїхати додому незаконно заволодів автомобілем

До Глухівського відділу поліції близько першої години ночі надійшло повідомлення від 24-річного мешканця міста про те, що у нього викрали автомобіль «ВАЗ 2103», який знаходився біля будинку. Працівники поліції одразу виїхали на місце пригоди.

Вже зранку вказаний автомобіль був знайдений на в’їзді в одне з сіл району на узбіччі дороги. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили зловмисника. Ним виявився 17-річний студент одного з вузів міста Глухів. Хлопець пояснив, що не встиг на останній автобус додому. Йшовши вулицею помітив автомобіль, двері якого виявились незамкнені, юнакові вдалося завести авто і він вирішив поїхати додому. Приїхавши до села, 17-річний громадянин забрав друга і поїхав з ним кататися. Коли автомобіль вийшов з ладу, хлопці скотили його на узбіччя і залишили.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження ч.1 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Тепер такому автолюбителю може загрожувати кримінальна відповідальність, а це покарання у виді штрафу від 17000 гривень до 20400 гривень або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости