Новость из категории: Інформація

Про ремонт доріг у Глухові

Поточний ремонт доріг планується провести практично на всіх вулицях міста з твердим покриттям там, де утворилися ями, що заважають безпечному руху транспорту. В першу чергу, такий ремонт проводиться на центральних вулицях міста, та тих, по яким пролягають маршрути громадського транспорту. Згідно Програми економічного та соціального розвитку міста Глухова на 2017 рік заплановано капітальний ремонт автомобільної дороги по вул. Пушкіна (на умовах співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку) та капітальний ремонт автомобільних доріг по вулицям Інститутська, Нарбутів, Некрасова, Гагаріна за умови виділення коштів із міського бюджету.

Про ремонт доріг у Глухові

Рішенням міської ради від 22.12.2016 року № 182 було затверджено бюджет міста Глухова на 2017 рік. Відповідно до цього рішення на ремонт та утримання доріг і вулиць комунальної власності по загальному фонду передбачені видатки в сумі – 1500,0 тис. грн. в т. ч.: придбання солі для посипання доріг - 80,0 тис. грн., придбання знаків дорожнього регулювання – 50,0 тис.грн., горизонтальна розмітка доріг – 260,0 тис. грн., грейдування доріг – 110,0 тис. грн., поточний ремонт доріг – 1000,0 тис. грн. По спеціальному фонду за рахунок бюджету розвитку передбачено кошти співфінансування на капітальний ремонт дороги по вул. Пушкіна - 569,2 тис.грн., будівництво та капітальний ремонт тротуарів та дор (вул.Некрасова, Гоголя, Терещенків,Шевченка,Матросова) - 1560,0 тис.грн. Цю суму було зменшено на 800 тис.грн. рішенням міської ради від 31.03.2017 №198. Для залучення коштів із Державного фонду регіонального розвитку до Сумської обласної державної адміністрації подано документи по проекту «Капітальний ремонт автомобільної дороги по вул.Пушкіна в м.Глухів Сумської області» для участі в конкурсному відборі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

У І кварталі 2017 року вже виконувалися роботи з поточного ремонту доріг комунальної власності, договори на їх виконання було укладено з Державною акціонерною компанією «Автомобільні дороги України» Дочірнім підприємством «Сумський облавтодор» філією «Глухівська дорожньо-експлуатаційна дільниця».

Роботи з капітального ремонту дороги по вулиці Жужоми в 2016 році виконувало ТОВ «ЕЛЛТА». Роботи було прийнято технічним і авторським наглядом, неякісного виконання робіт на відрізку дороги біля ЗОШ-інтернату І-ІІІ ступенів ім.М.І.Жужоми зафіксовано не було. Розлом асфальтового покриття на цій ділянці дороги відбувся не з вини підрядника, а тому що інтернат і два сусідніх житлових будинки не підключилися до нового каналізаційного колектору. Тому, відбулося підмивання цієї ділянки дороги їхніми каналізаційними стоками.

На 2017 рік заплановано будівництво зливової каналізації по вул.Валовій у м. Глухів. Кошти на реалізацію даного проекту в сумі 1650 тис.грн. рішенням Сумської обласної ради від 07.10.2016 р. було заплановано виділити з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2016 році, але головним розпорядником коштів було призначено управління житлово-комунального господарства Сумської обласної державної адміністрації, яке, нажаль, цих робіт виконати не спромоглося. Питання фінансування цього будівництва за рахунок обласного фонду охорони навколишнього природного середовищ у 2017 році вже розглядалося на засіданні профільної та депутатської комісій. Тому, воно буде винесено на чергову сесію Сумської обласної ради.

Під час реконструкції самопливного каналізаційного колектору Ду-500 мм по вул.Суворова-Жужоми в м.Глухів у 2015 році на ділянці по вулиці Суворова асфальтне дорожнє покриття порушено не було. На даній ділянці було демонтовано дорожні плити при реконструкції колектору, які у 2016 році були укладені на місце.

Управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости