Новость из категории: Інформація

Мішель Терещенко привітав глухівчан із Великоднем

Шановні глухівчани!

У неділю всі ми з радістю будемо відзначати Великдень – найголовніше свято року. Це найважливіше релігійне, а також дуже важливе родинне свято. Тому, даруйте щастя й радість вашим близьким під час затишних сімейних зустрічей! Немає нічого важливішого від можливості побудувати мирне та гармонійне сімейне життя.

Мішель Терещенко привітав глухівчан із Великоднем

Я захоплююся українськими родинами, які ніколи не забувають своїх рідних і близьких, роблять все для того, щоб правильно виховувати дітей, знають, як піклуватися про людей похилого віку, та вміють організувати щедре застілля навіть у важкі часи. Україна є дуже сильною завдяки тому, що тут живуть сімейні традиції. І Великдень – це найкращий час для того, щоб зміцнити ці родинні зв'язки.

Також ми не маємо права забувати про наших солдатів, які змушені святкувати  Великдень далеко від своїх домівок і своїх родин, щоб захистити нас і дати нам можливість святкувати Пасху під мирним небом у нашому рідному Глухові. Тому, згадаймо в своїх великодніх молитвах тих, хто стоїть на захисті миру й спокою в наших сім’ях.

Дорогі друзі! Нехай це величне свято наповнить Ваші серця світлими почуттями надії й любові, подарує щастя та добро! Бажаю Вам радості, здоров’я, благополуччя й процвітання!

З повагою до кожного з вас, міський голова Мішель Терещенко

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости