Новость из категории: Статті

Життя, наповнене смислом

Свій 90-літній ювілей (7 квітня) Леонід Дмитрович Подобєдов зустрічає у розквіті творчих сил і спортивних здобутків. Для багатьох наших земляків ветеран педагогічної праці і учасник ВВВ є справжнім прикладом,як людина з великої літери; він вів і веде здоровий спосіб життя,він зразковий сім*янин:виховав 2 дочок,які одержали вищу освіту,діждався онуків і правнуків.

Серед колег і друзів Леонід Дмитрович найшановніша людина. А якщо взяти його педагогічний стаж,враховуючи тренерську роботу, то він сягає майже 70 років! Чим не приклад для наслідування?! Та головне в тому,що у такому поважному віці Леонід Дмитрович не ігнорує фізичну та інтелектуальну працю,та перевагу віддає- ШАХАМ. У це важко повірити,але ще 3роки тому Л.Д. Подобєдов ставав переможцем загальноміського турніру….Леонід Дмитрович є активним членом шахового клубу «Ветеран»і, систематично приймаючи у турнірах участь є» грозою авторитетів» Л. Д. Подобєдов успішно продовжує вести шаховий гурток у школі-інтернат-ліцею ім М.І.Жужоми.
 
Його вихованці приймають участь у міських змаганнях,а серед вихованців- минулих літ є багато першорозрядників,другорозрядників і взагалі дуже порядних людей. Ветерани шахів шанують Вас ,Леонід Дмитрович,бажають Вам міцного здоров*я і творчого довголіття !!!
 
Від імені творчого колективу Микола Гурець, клубу «Ветеран»при терцентрі - Андрій Стегно.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости