Новость из категории: Статті

Користь сирів, вироблених фермерськими господарствами

На сьогоднішній день, коли світ охопила прагнення до ведення здорового способу життя, фермерські господарства переживають період відродження і процвітання. Адже немає необхідності пояснювати різницю між натуральними продуктами харчування високої якості, фактично «вирощеними вручну» і тими товарними позиціями, які виробляють гіганти харчової промисловості.

Продукція, вироблена без застосування різних хімічних підгодівлі і добрив, з дотриманням натуральності на всіх етапах, - запорука міцного здоров'я, відмінного самопочуття і довголіття!

Фермерські сири

Одним з найсмачніших, корисних і древніх винаходів людства є сир. Згідно з легендою, перший продукт був виготовлений чотири тисячоліття тому! Греки і римляни були впевнені, що рецепт виготовлення цього «божественного» і «животворного» (як вони його називали) продукту був подарований самими богами. Таку славу сир заслужив своєю здатністю позитивно впливати на травлення, а також допомагати в збереженні молодості і краси. Адже, в сьогоденні, з любов'ю приготованому сирі, прихована вся користь натурального молока.

В даний час кількість сортів сиру злічити неможливо: вони буває молодими і витриманими, твердими і м'якими, солоними, прісними і солодкуватими, з коров'ячого та козячого молока, з цвіллю і без неї. Рецепти сирів, пропоновані фермерами, дбайливо передаються з покоління в покоління, і ретельно оберігаються від сторонніх.

Користь

Справжній фермерський сир - продукт, що володіє поживну цінність, здатний задовольнити організм масою вітамінів, мікроелементів і корисних речовин, які засвоюються організмом людини практично повністю (на 98% -99%). Завдяки цьому сир корисний для людей різного віку і може використовуватися з дієтичної метою. Щоденне вживання якісного сиру - запорука збереження зору, еластичності шкірних покривів, захисту слизових оболонок, відмінного стану зубів і кісток.

О собливості технології

Сири, як і інша фермерська продукція, виготовляються з дотриманням всіх технологічних моментів, так як переслідувана мета - не кількість, як у промислових гігантів, а найвищу якість.

Перш за все, всі види бринзи і сирів виготовляються зі свіжого натурального молока.

Кожен з етапів:

дозрівання молока;

введення сичуга;

розрізання утворився згустку;

підігрів сирної маси;

видалення сироватки;

додавання солі;

віджимання сиру;

обгортання сиру;

сушка;

заливка парафіном;

дозрівання сиру

відбувається природним шляхом, без участі різних каталізаторів, заради швидкого отримання готового продукту.

Компанія «Fermer Green» пропонує повний асортимент найсвіжіших, дивовижно смачних і корисних продуктів від фермерів і крафтового виробників. Завжди в наявності шикарний вибір зелені, фруктів і овочів, молочної продукції, сирів, м'яса, птиці та риби, горіхів, бакалії, солодощів, соусів і вин. Вся представлена ​​продукція була продегустувати експертами і перевірена на наявність відповідних сертифікатів якості.

«Fermer Green» тричі на тиждень здійснює доставку замовлень по Києву безпосередньо від фермерів і виробників до дому клієнтів.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости