Новость из категории: Інформація

Поліція забезпечила охорону громадського порядку в області під час Великодніх свят

Урочисті богослужіння відбулися у 345 церквах та храмах, на яких присутні були більше 170 тисяч вірян. Порядок під час масових заходів забезпечували більше 600 правоохоронців та більше 100 членів громадських формувань. Окрім цього, поліція розкрила за вихідні та святкові дні 41 злочин, з яких 18 - майнової направленості, та 12 – вчинених проти життя та здоров‘я громадян.

Поліція забезпечила охорону громадського порядку в області під час Великодніх свят

Нагадаємо: задля забезпечення публічного спокою та порядку, поліція несла службу у посиленому режимі, в ГУНП області працював оперативний штаб, члени якого цілодобово моніторили ситуацію в регіоні, була збільшена кількість автомобільних та піших патрулів, чергували посилені групи «швидкого реагування», вибухотехніків, кінологів, групи документування та слідчо-оперативні групи. Окрім того, правоохоронцям допомагали придані сили з числа військовослужбовців Національної гвардії, прикордонників та члени громадських формувань.
«Всі ці заходи дозволили працівникам поліції не лише вчасно та ефективно реагувати на повідомлення громадян про злочини та протиправні події, а й розкрити вчинені злочини, - коментує т.в.о.начальника ГУНП Володимир Бабич. – Загалом же Великодні свята пройшли спокійно, без грубих порушень громадського порядку. Тож сумчани та жителі області вкотре продемонстрували свою виваженість і толерантність».
Крім забезпечення порядку та спокою у громадських місцях, поліції займалась і звичайною роботою по попередженню та розкриттю злочинів. Так, протягом вихідних та святкових днів працівники поліції розкрили 34 злочини, 18 з яких – майнової направленості ( 1 грабіж, 2 шахрайства, 15 крадіжок приватного майна), 12 – вчинені проти життя та здоров‘я громадян, 1 хуліганство, 10 злочинів у сфері незаконного обороту наркотичних речовин, та прийняла здані у добровільному порядку 3 одиниці зброї.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости