Новость из категории: Новини

День пам’яті та примирення в Глухові

8 травня, у переддень відзначення 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з нагоди Дня пам’яті та примирення глухівчани вшанували пам’ять захисників та всіх невинних жертв тієї страшної війни.

День пам’яті та примирення в Глухові

Мітинг «Полум’я пам’яті в наших серцях» відбувся на місці перепоховань і вшанування жертв Другої світової війни, на території меморіалу жертвам фашизму в урочищі «Борок».

День пам’яті та примирення в Глухові

Ця свята земля скраплена кров’ю й сльозами. Тому, й сьогодні небо над меморіальним цвинтарем ридало. Краплі скорботи й печалі за всіма загиблими та невинно убієнними падали в українську землю. А вона вбирала в себе ті гіркі сльози, щоб у майбутньому знову дати  життя паросткам нового покоління, яке ніколи й нікому не позволить  стерти пам’ять про героїчні та болючі сторінки нашої історії в своїх юних серцях.

День пам’яті та примирення в Глухові

До підніжжя Братської могили поклали квіти представники міської влади, вчителі, школярі, студенти, а також небайдужі містяни. Слова подяки за жертовність  та подвиг,  побажання мирного неба над головою та повернення додому живими та неушкодженими нинішніх героїв лунали серед багаторічних дерев, які вже віддавна бережуть спокій тих, хто знайшов свій останній прихисток у Борку.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости