Новость из категории: Статті

Закінчили навчальний рік

Травень - гаряча пора для студентів та школярів: завершення навчального року завжди означає підсумкові атестації, іспити, а також незабутні враження від випускного балу. 11 травня студенти Університету третього віку «Активне довголіття» отримали сертифікати про закінчення відповідних факультетів. Студенти сяяли посмішками і розповідали, чим запам’ятався рік навчання в Університеті. Створений у 2010 році, Університет третього віку «Активне довголіття» територіального центру соціального обслуговування населення Глухівської міської ради вже шостий рік поспіль святкує випуск своїх студентів. Більше 100 мешканців нашого міста, які знаходяться на заслуженому відпочинку, за цей час пройшли навчання в Університеті. Вітаючи випускників із закінченням обраних факультетів директор територіального центру

Світлана Ніколаєнко зазначила: «Це найкраще, що ви можете зробити на заслуженому відпочинку – приділити час собі, своєму здоров’ю, дізнаватися про цікаві та дивовижні речі та освоїти соціальні мережі для спілкування з рідними, друзями, однодумцями з усього світу!».  На протязі навчального року слухачі вивчали історію рідного краю, зустрічалися з лікарями, слухали лекції про здоровий спосіб життя, секрети народної медицини, дієтичне харчування, нетрадиційні способи лікування, загартування, відвідували заняття у спортивній залі, масаж мали змогу отримати інформацію стосовно вирішення соціальних проблем, познайомились з життєвим та творчим шляхом майстрів слова, шедеврами світового мистецтва, обговорювали літературні твори. Ось і наприкінці навчального року на факультеті соціально - побутової адаптації слухачі прийняли участь у тренінгу за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього».
 
Студенти факультету декоративно-прикладного мистецтва та клуб «Берегиня» презентували свою колективну роботу новий рушник, а слухачі краєзнавчого факультету планують ознаменувати закінчення навчання подорожжю до Національного історико-культурного заповідника «Качанівка». Ця окраса України розташована на північному сході Чернігівщини в Ічнянському районі, на березі чарівної річки Смош.  Всі студенти отримали завдання на літо – залучити до активного життя на заслуженому відпочинку ще більше пенсіонерів нашого міста.
 
Восени Університет третього віку знову буде набирати охочих. Отже не засиджуйтеся дома, дорогі пенсіонери, приходьте вчитися, поправити здоров’я, дізнатися про свої права – адже в шістдесят життя тільки починається! Наша адреса: м. Глухів, вул. Інститутська, 3, територіальний центр соціального обслуговування населення Глухівської міської ради.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости