Новость из категории: Він та Вона

Вибираємо жіночу сумку на кожен день

Сумочка від українського бренду Камелія - головний аксесуар жінки. Вона має бути зручною, практичною, якісною і одночасно стильною. В ідеалі потрібно мати в гардеробі кілька сумок для кожного наряду. Але якщо немає можливості обзаводитися десятком різних моделей або доводиться з роботи відразу йти в ресторан, можна підібрати універсальний повсякденний варіант.

Вибираємо жіночу сумку на кожен день

Форма і тип сумки

Перше завдання, яке доводиться вирішувати в питанні, як вибирати сумки Камелия на кожен день, - призначення сумки. Чи потрібен аксесуар для документів, великих об'ємних речей або просто для носіння косметички, телефону та ключів. Від цього залежить форма і тип сумочки. Сьогодні існує кілька універсальних моделей, які можна переглянути в інтернет магазині SARA.com.ua.

Хобо

Сумочка у формі півмісяця з одним замком і ручкою середньої довжини. Вона дуже містка через відсутність жорсткого каркаса. Ідеальний варіант для щоденних прогулянок і походів по магазинах.

Саттел

Класичний варіант з твердим дном і м'якими стінками. Вона досить об'ємна, в неї вміщуються безліч речей. А жорстка основа дозволяє носити ділові папери. Підійде мешканкам великих міст.

Фрем

Кращий варіант для офісних працівників і бізнес-леді. Вона тримає форму, не заламується і легко уміщає папки з документами. Якщо постійно потрібно носити папери - виберіть її.

Сумочки на талію

Традиційні моделі - аксесуари без ручок, які кріпляться на талію. Вони - краще рішення, коли потрібно взяти кілька дрібних речей і залишити руки вільними. Сьогодні випускають елегантні прототипи класичного варіанту - маленькі сумочки на довгому тонкому ремінці.

Клатч

Ця модель вважається традиційним аксесуаром для вечірніх нарядів. Але якщо носити з собою потрібно тільки пару дрібничок і не можна точно передбачити, коли знову опинишся на діловій вечері або переговорах, - клатч стане хорошою альтернативою громіздким моделям.

Колір сумки

Ключовий момент, в тому, як вибрати жіночу сумку на кожен день, - колір аксесуара. Він повинен поєднуватися майже з усіма речами гардероба, доповнювати їх і не кидатися в очі.

Ідеальним рішенням стануть сумки нейтральних відтінків - сірого, темно-сірого, бежевого і коричневого. Класичний чорний підійде не завжди - тільки якщо переважні кольори повсякденного стилю - темні.

Підбирати колір сумки до тону взуття вже неактуально. Головне, щоб з ним поєднався будь-який елемент одягу - шарф, кофта або штани.

Оригінальний варіант - вибрати контрастний колір сумки. Наприклад, підібрати до чорного костюма темно-червону модель. Але назвати такий аксесуар повсякденним складно: він прив'язує до певного стилю.

Підбір по фігурі

Добре підібрана сумочка здатна підкреслити достоїнства своєї власниці. У той час як невдалі моделі притягнуть увагу до недоліків і зіпсують весь ретельно продуманий образ. У виборі жіночої сумки стилісти виділяють базові правила:

- Струнким дівчатам підійдуть моделі з плавними закругленими лініями. Вони згладять незграбні лінії плечей і стегон. Хорошим вибором стануть сумочки типу «хобо», невеликий рюкзак.
- Пишним дамам краще не купувати занадто великі чи маленькі сумки. І в тому, і в іншому випадку вони «додадуть» вагу. Оптимальне рішення - аксесуари середнього розміру з двома недовгими ручками. Також перевагу краще віддати моделям на жорсткому каркасі і з чіткими формами.
- Жінці невисокого зросту не підійдуть об'ємні баули. Вони візуально ще більше укоротять пропорції. Ідеальна сумочка для «коротунів» та, чий розмір не перевищує відстань від кінчиків пальців до згину ліктя.
- Високим дівчатам підійдуть сумочки на ремінці через плече. Не варто підбирати об'ємні моделі з довгими ручками - вони створять непотрібний контраст.

Вибір повсякденної сумочки - непросте завдання. Але якщо врахувати модель, якість, матеріал і підібрати аксесуар відповідно до фігури і стилю, можна придбати надійного супутника на довгі роки.
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости