Новость из категории: Новини

До дня матері та Міжнародного дня родини

Працівники культури с. Дунаєць разом з спеціалістом по роботі з молоддю організовали родинне свято конкурсно - розважальну програму " Родина - як зірка єдина" ведучі вечора завідуюча бібліотекою та спеціаліст по роботі з молоддю Московченко О. М. від усієї душі вітають присутніх з цими святами. До конкурсу запрошуються Лоцман Галина з донькою Анею, Давиденко Галина з сином Сергієм, Цигикал Валентина з донечкою Іринкою та Малініна Надія з донькою Анастасією. Цікаво хто у віршованій формі, хто в прозовій діти розповідали про своїх мам у конкурсі " Моя мама найкраща".

З великим ентузіазмомо родини прийняли участь у конкурсах " Золоті руки", " Золоті ручки, розумна голівка" " Господарочка", " Кольорові кульки", " Принцеса". Журі в складі постійних учасників клубу за інтересами "Розрада" Сидоренко К. І. та Терещенко Н. О. дуже важко було визначити переможця, бо всі учасники показали гарні результати, тому вони оголосили, що у конкурсі перемогла дружба.

В заході взяли участь учасники художньої самодіяльності, а спонсорську допомогу надало ТОВ ВСК " Княже поле" директор Руденко О. І.
 
Пинчук А. П. - завідувач КЗ " Сільська бібліотека" дунаєцької сільської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости