Новость из категории: Новини / Події

В Глухові поліцейські викрили нелегальний гральний заклад

Ігровий зал букмекерської контори був замаскований під пункт реалізації та проведення державних лотерей «Золота підкова» і знаходився в орендованому приміщенні у центрі міста.

В Глухові поліцейські викрили нелегальний гральний заклад

На момент приїзду поліції в ньому перебували двоє захоплених грою відвідувачів. Усі автомати були підключені в одну мережу та функціонували. Клієнти робили ставки готівкою.

Після проведення слідчих дій правоохоронці вилучили 12 системних блоків, 12 флеш-накопичувачів, ноутбук, електронний апарат для видачі чеків, а також гроші в сумі 4750 гривен.

«Зараз поліцейські встановлюють особу власника ігрового залу, - коментує т.в.о. начальника Глухівського відділу поліції Сергій Буханістий. - Все виявлене майно вже вилучене у якості речових доказів та направлене на експертне дослідження».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1. ст. 2032 КК України «Зайняття гральним бізнесом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 680 тисяч гривень з конфіскацією грального обладнання.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости