Новость из категории: Інформація

Будуть проведені дослідження матеріалу пам'ятника Леніну

З метою запобігання та попередження розповсюдження серед населення міста деякими ЗМІ недостовірної інформації щодо місця знаходження демонтованого пам’ятника Леніну та подальших дій, пов’язаних з його ліквідацією, надаємо роз’яснювальну інформацію.

Будуть проведені дослідження матеріалу пам'ятника Леніну

Пам’ятник Леніну було демонтовано 07 грудня 2015 року. З того часу він зберігається на території ВЖРЕКП.

Балансоутримувачем цього об’єкту є управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради. Його балансова вартість станом на 22.05.2017 становить 5013,00 грн.

У зв’язку з неможливістю подальшої експлуатації пам’ятник Леніну підлягає списанню шляхом його ліквідації та здачі суб’єкту господарювання, який провадить діяльність із збирання та первинної обробки металобрухту.

Для цього управлінням житлово-комунального господарства та містобудування міської ради було укладено договір на проведення оцінки майна (пам’ятника Леніну) з організацією, яка має досвід роботи в сфері оцінки комунального майна та ліцензію на проведення такої діяльності - ТОВ «Антей Інвест Груп».

В рамках цієї угоди спеціалістами будуть проведені дослідження якісного та кількісного складу матеріалу, з якого виготовлений пам’ятник.

Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом Глухівської міської ради від 20.04.2017 № 103.

За інформацією управління ЖКГтаМ Глухівської міської ради

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости