Новость из категории: Новини

Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей

Дитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни. З нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей, 1 червня на дитячому майданчику, що на пл. Свободи, Глухівським міським центром соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було організовано та проведено конкурсно-розважальну програму для дітей. Присутніх розважали студенти Глухівського національного педагогічного університету ім. О.Довженка. Діти з задоволенням приймали участь в різноманітних іграх, конкурсах, відгадували загадки та розповідали вірші.

По закінченню конкурсів всі учасники заходу отримали солодощі. В цей же день Глухівським МЦСССДМ спільно з МЦФЗН «Спорт для всіх» на міському стадіоні «Дружба» були організовані змагання з дартсу серед дітей за місцем проживання, головним суддею, яких був викладач фізичного виховання агротехнічного інституту ім. С.А.Ковпака СНАУ – Кельбас Ярослав. Також у даних змаганнях взяли участь діти з прийомних сімей. За підсумками змагань: у віковій категорії 7- 10 років І місце – Іващенко Петро, вул. Берегова, ІІ місце – Іващенко Надія, вул. Берегова у віковій категорії 10- 11 років І місце – Бороденко Тимур, вул. Василенко, ІІ місце – Юдін Іван, вул. Терещенко, ІІІ місце – Скоробогатий Петро, вул. Леонова у віковій категорії 12 років І місце – Гена Богдан, пров. Боїнський, ІІ місце розділили набрав однакову кількість балів – Мащенко Олександр, вул. Берегова та Савченко Микита, вул. Березовського, ІІІ місце – Буханістий Дмитро, вул. Поліська.

Усі переможці і призери змагань були нагороджені грамотами міського центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та солодкими призами. Кожне свято – це добро, радість і веселощі. Особливо, якщо це свято для дітей.
 
За інформацією Глухівського МЦСССДМ


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости