Новость из категории: Новини / Новини з відео

Безпечне місто: автомобільний «хук справа», й четверо на одному моторолері (відео)

Камери відеоспостереження часто фіксують і різноманітні дорожньо-транспортні пригоди. Ось, наприклад, випадок на перетині вулиць Ціолковського та Ковпака. Перша з зазначених є головною. Водій «Ниви», виїжджаючи на неї, мав пропустити повз себе всі транспортні засоби, однак дотримався цієї вимоги, можна сказати, лише наполовину. Пропустивши одну автівку, він чи то не побачив наступної, чи - вирішив що може проскочити. Результат: зробив потужний «хук справа» іномарці, у якої була перевага в русі.

Інший інцидент. На вулиці Шевченка, напроти ТРЦ «Юність» зупиняється іномарка. Її водій відкриває дверцята. Якраз у цей самий момент тут, на вузькому проміжку автосмуги, намагаються роз’їхатися два легковики. Один, - «ВАЗ-110», залишає поза увагою порух дверцят іномарки, зачіпає їх, і… У Глухові теж, виявляється, існують диваки, схильні до випробовувань своїх засобів пересування, як воно правильніше сказати… на екстремальну пасажиромісткість.

Один (точніше – одна) з них зуміла помістити на своєму скромному моторолері аж трьох товаришів. Всі разом вони від’їхали від парковки ТРЦ «Юність», і дісталися аж «Дитячого світу», де і були зупинені патрульним поліцейським екіпажем.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости