Новость из категории: Новини

В Тростянці поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження пам’ятників на могилах українських бійців (ФОТО)

Зловмисники облили фарбою три пам’ятника учасникам АТО, встановлених на Тростянецькому кладовищі. В поліції дану подію кваліфікували як «Наруга над могилою» і вже відкрили кримінальне провадження. Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Тростянецького відділення поліції сьогодні о 08.35.

В Тростянці поліція відкрила кримінальне провадження за фактом  пошкодження пам’ятників на могилах українських бійців (ФОТО)

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи, інформація підтвердилась. Зухвалі зловмисники облили жовтою фарбою три пам’ятники на кладовищі, розташованому по вулиці Пам’яті.

В Тростянці поліція відкрила кримінальне провадження за фактом  пошкодження пам’ятників на могилах українських бійців (ФОТО)

 Наразі поліція вживає заходів щодо розшуку невідомих і дуже розраховує на допомогу громадськості. Тож, шановні громадяни, якщо вам відома будь-яка інформація, що допоможе слідству, прохання повідомити поліцію за телефоном 102, або за телефонами в Тростянці – 5-12-02; 050-307-97-92. Анонімність гарантується.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости