Новость из категории: Новини / Новини з відео

Начальник Генерального штабу завітав до Глухова (відео)

26 червня наше місто відвідав начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії Віктор МУЖЕНКО. Мета візиту – перевірка умов розквартирування підрозділів 16 батальйону 56 мотопіхотної бригади та ходу військового будівництва у Глухові.

Він прибув до Глухова гвинтокрилом МІ-8, у супроводі декількох генералів. Потужна повітряна машина сіла на футбольне поле школи-інтернату, попередньо зробивши коло над прилеглою територією, в т. ч. і військової частини. Місце посадки позначили димовою шашкою. Потужний гуркіт, дим, хмари дрібного водяного пилу (напередодні дуже дощило) викликало невдоволення деяких хамуватих суб’єктів. Один з них, приставши до групи, що зустрічала гостів, висловлював навіть невдоволення з приводу того, що, мовляв, місцевих ніхто не попередив заздалегідь про приліт поважних гостей. Втім, це був, можна сказати, поодинокий голос. Більшість глухівчан відкрито засвідчили свою шану Збрпойним Силам та їх командувачу.

Віктор Миколайович був з оточуючим гранично ввічливим і простим – можна сказати, еталон справжнього генерала. Уважно вислуховував доповідачів і співрозмовників, сам багато розпитував – про терміни вводу до експлуатації тих чи інших об’єктів, вартість будівельних робіт, технічні характеристики обладнання. Відчувалося, що у все намагається вникнути якомога глибше, скласти повну уяву про стан справ у окремо взятій глухівській в/ч.

В. Муженко мав розмову і з міським головою Мішелем ТЕРЕЩЕНКОМ, який висловив побажання, щоб відрахування з грошового забезпечення вояків 56 батальйону, розквартированих у Глухові, йшли не до конотопського, а нашого бюджету. Це, серед іншого, дозволить вирішити і питання соціального облаштування їхніх сімей – з тими-ж місцями у дитсадочках, наприклад. Мішель також засвідчив готовність міської влади виділити землю для багатоквартирного будинку, де мешкатимуть родини військових.

Вл. інф.
 

 Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости