Новость из категории: Новини / Новини з відео

Мер самотужки розкопав хто займається видобутком піску у Глухові (відео)

Мер впіймав «на гарячому» та звинуватив поліцію і депутата міськради від «Волі народу» у незаконному видобутку піску. Пригадалось, що не так давно до Глухова приїздили фахівці та журналісти від «СТОП КОРУПЦІЇ», що брали інтерв’ю у цього депутата, тож громадськість міста звертається до ГО «Стоп Корупції» провести журналістське розслідування та з’ясувати всі обставини цієї справи.

Цього понеділка на FB c торінці глухівського міського голови з`явився допис, який наводитиметься далі. Його не коментуємо, зазначивши лише, що у Глухові ліцензії на видобування піску не має жодна юридична або фізична особа. Отже :

 

1. Головні діючі особи: депутат "Волі народу" Володимир Гриб посміхається за спиною у свого однопартійця, кума Юрія Бурлаки …

2. Вантажівка компанії "Зеленбуд" (належить Грибу) везе по вулицях Глухова вкрадений пісок

3. Таке трапляється, ймовірно, кожного дня, про що неодноразово повідомлялося поліції…

4. … цього разу, аби не бути миттєво впізнаними, ми під'їхали на старій "Волзі" з міської ради. Я вийшов, представився і попросив водія зупинитися. Водій проігнорував мою вимогу!

5. Підїзджає джип Гриба (номерний знак ВР 8888) Заблокований автомобілем мера водій вантажівки спочатку зупиняється, а потім починає здавати назад, оскільки отримав вказівку якнайшвидше висипати свій пісок на прилеглій промисловій зоні

6. Володимир Гриб, не виходячи зі свого джипу, щоб не потрапити до нашого фотозвіту, надає водію вантажівки телефонні інструкції дуже швидко позбутися піску

7. Водій швидко розвантажується та втікає

8. Володимир Гриб чекає декілька секунд та якнайшвидше зникає прямо перед довгоочікуваним (!) приїздом поліції! Невже вони діють швидше ніж поліція, чи просто домовляються з поліцією та розраховують час, щоб ніколи не бути спійманими на гарячому? Фактом залишається те, що протягом багатьох місяців поліція ніяк не могла спіймати жодної з цих вантажівок, а стара "Волга" з міської ради зробила це з першої спроби!

9. Гори піску на території полігону, виявлених під час нашої неочікуваної інспекції. Нагадую, полігон був протиправно зданий в оренду Грибу на 10 років попереднім мером Бурлакою, перед самим початком виборів - 10 жовтня 2015 року! Лише наприкінці зими звідтіля вивезено понад 1000 кубометрів піску!

Мер самотужки розкопав хто займається видобутком піску у Глухові (відео)

Сподіваюся, після мого сюжету поліція, нарешті, почне працювати! Чи знову виявить бездіяльність?

 

(подається з деякими несуттєвими змінами та скороченнями)

Джерело


Приєднуйтесь до групи "Кур'єр + ТРК Глухів" на Facebook слідкуйте за оновленнями!



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости