Новость из категории: Новини / Події

У Шостці поліцейські виявили на вулиці чоловіка з наркотиками

Складаючи адміністративний протокол на 47-річного чоловіка за вживання спиртних напоїв в громадському місті, поліцейські виявили в кишені правопорушника ще й згорток з марихуаною. Тепер шосткинцю загрожує кримінальна відповідальність й навіть ув’язнення.

У Шостці поліцейські виявили на вулиці чоловіка з наркотиками

Неодноразово судимого за наркотики 47-річного мешканця одного з сіл Шосткинського району працівники поліції помітили в центрі міста. Чоловік на зупинці громадського транспорту, будучи вже нетверезим, розпивав спиртні напої. Для складання адміністративного протоколу правопорушника запросили до відділу поліції. Втім при огляді його особистих речей, у його кишені виявили та вилучили паперовий згорток з канабісом, вагою близько 10 грамів. Правоохоронцям чоловік пояснив, що наркотики його, які він зберігав для власного вжитку.

Експертиза також підтвердила, що вилучений канабіс є наркотичною речовиною. Нині у відношенні зловмисника відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту», яке вже спрямоване до суду.  Чоловіку загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости