Новость из категории: Новини / Події

Чергового «наркоаграрія» виявили оперативники Шостки

П’ятдесят вісім кущів конопель, 15 грамів висушених рослин та пристрій для куріння марихуани виявили оперативники Шостки під час санкціонованого обшуку на присадибній ділянці 47-річного місцевого мешканця. Захоплення наркотиками чоловіку може коштувати кримінальної відповідальності.

Чергового «наркоаграрія» виявили оперативники Шостки

До працівників поліції Шосткинського відділу надійшла оперативна інформація про одного з місцевих жителів, який вирощує коноплі. Це вирішили перевірити правоохоронці та навідались до чоловіка додому з санкціонованим обшуком.

«Підозрюваному 47 років, - говорить Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. - На подвір’ї його будинку працівники кримінальної поліції виявили та знищили 58 рослин коноплі, з явними ознаками культивації. Крім того, під накриттям, правоохоронці також знайшли вже вирвані та висушені рослини і пристрій для вживання наркотиків. Все вилучене поліцейські вже направили на експертизу, за результатами якої і будуть прийняті відповідні рішення».

За словами  власника наркотичних насаджень, аби не привертати увагу інших жителів, висадив коноплі серед кукурудзи, які сам і обробляв. А вирощував, запевняє, виключно для власного вживання.

За посів конопель та за зберігання наркотичних речовин за ч.1 ст.309 та ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує трирічне ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости