Новость из категории: Новини / Події

Поліцейські затримали наркомана при спробі крадіжки з будинку АТОшника

Зловмисник саме збирався тікати зі «здобиччю» та завадили оперативники Охтирського відділу поліції. Чоловіку, що наважився на крадіжку із-за чергової дози наркотику, загрожує позбавлення волі строком до шести років.

Поліцейські затримали наркомана при спробі крадіжки з будинку АТОшника

За допомогою до працівників поліції звернулась 53-річна жителька Охтирки. Жінка розповіла, що поки її син знаходиться в зоні антитерористичної операції, вона доглядає за його будинком. Останній раз, коли вона навідалась до його дому, виявила пошкоджені двері будинку, гаражу та підвального помешкання.

За вказаною адресою виїхали працівники поліції. Правоохоронці зафіксували зникнення деяких речей та холодильник, який зловмисники залишили «на потім». Оперативники вирішили залишитися та почекати непрошеного гостя, а невдовзі, ввечері, затримали і самого підозрюваного.

«Зловмиснику 48 років, - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Окрім того, що він перебуває на обліку як наркозалежний, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Свої дії пояснив досить просто – потрібні були гроші для придбання чергової «дози» наркотику».  

Відтак, за крадіжку, поєднану з проникненням у житло за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України чоловіку загрожує шестирічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости