Новость из категории: Новини

Свято сильних людей

День Високомобільних десантних військ - 2 серпня - особливе свято. Наші десантники, як і їхні колеги з будь – якої іншої країни відносяться до еліти війська. Представники нашої «крилатої піхоти», до всього, останніми роками доводять право на свій високий статус на полі бою. українські десантники гідно проявили себе і під слов`янськом, і при захисті донецького аеропорту, і у районі шахти «Бутівка», низці інших місць, та продовжують надалі боронити Україну. Глухів, як інші міста, відзначає їхнє свято 2 серпня.

У середу – день, на який воно випало, наші десантники зібралися у центрі, на традиційному місці в сквері Шевченка, де виказали свою солідарність та поспілкувалися між собою, ділячись радістю та наболілим. Їх прийшов привітати міський голова Мішель ТЕРЕЩЕНКО, побажавши чистого неба, миру, сили і здоров’я. Відбулася низка урочистих заходів, і, звичайно ж, традиційне повітряне шоу на глухівському летовищі. Цього дня тут відзначилася практично вся місцева авіаційна спільнота. В небо підіймалися два дельтаплани. Десятки глухівчан скористалися нагодою відчути те, що називають смаком неба та помилуватися рідним містом з висоти пташиного лету.

Юні глухівчани, яких вабить романтика польотів і військових пригод – такі, наприклад, як вихованці клубу «Воїн» з цього фото, отримали чудову можливість здійснити близьке знайомство з потужною авіаційною технікою.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости