Новость из категории: Новини

Новини коротко

Гроші на ремонт доріг є, а час?
ДФС вже перерахувала на ремонти доріг понад 8 млрд гривень в рамках митного експерименту. До кінця року ця сума може збільшитися до 12 млрд гривень. Одеська митниця забезпечила майже 1,6 млрд. на розвиток інфраструктури регіону, Київська - 1,4 млрд грн, Львівська - 666 млн грн, Сумська - 294 мільйони гривень, восьме місце по Україні. Нагадаємо, що до осінньої негоди залишилося, максимум, два місяці.
За матеріалами facebook.com › ... › Government Organization

Літак другої світової

Поблизу села Сваркове пошуковики «Обеліску», після довгих років кропіткої роботи, вийшли, нарешті, на місце падіння та відшукали рештки радянського винищувача (вірогідно - Ла-5), який було збито у вересні 1943 р. під Сварковим.
Вл. інф.
 
Радіаційний фон – у нормі
За результатами досліджень місцевим міськрайонним відділом Сумського обласного лабораторного центра МОЗ харчових продуктів, води, об’єктів зовнішнього середовища, територію Глухівського району визнано радіаційно безпечною. У нас природній фон протягом останніх років складає 8-12 мкР/год, при нормі для України - 8-16 мкР/год. Цього ж липня він становив 10 мкР/год.         
За матеріалми завідувача Глухівського відділу Сумського лабораторного центру   МОЗ Марини МАТВІЄНКО
 
Вже другий
На 137 кілометрі автодороги Суми-Путивль-Глухів облаштується вже другий на Глухівщині майданчик для вагового контролю фур.
За врожайністю – кращі на Сумщині
До 4 серпня аграрії Глухівщини  вже  обмолотили  9,1 тисяч гектарів  ранніх зернових. Це 38% всіх площ під ними. Середня урожайність - 52,9 ц/га – найвища в області.
За матеріалами  glh.sm.gov.ua
 
Вовчий «десант»
В районі Шалигиного з`явилися вовки. Місцеві мешканці, в т. ч. й мисливці, повідомляють: декілька разів бачили вовчиху приблизно в одному й тому ж місці. Це може свідчити, що сіроманців цілий виводок. Ймовірно, вони завітали до нас з суміжної території Росії.
Вл. інф.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости