Новость из категории: Новини

Раніше зниклий Косьяненко зізнався у вбивстві молодої мами

З невеликого будиночка на одній з вулиці Бакирівки перехожі почули плач дитини. Сусіди знали, що мамі малюка хоч всього 18 років, але вона дбайлива і не могла залишити дитину, якій всього рік і два місяці, саму.  Жила вона без чоловіка,  її мати поїхала на заробітки, а батько з ними не проживав. Коли ж поцікавилися, що трапилося, жахнулися – молода жінка була мертва. На вбивство вказували сліди удушення. В село негайно виїхала слідчо-оперативна група і всі вільні від чергування поліцейські. Потрібно було відновити похвилинно події недільного дня і вечора, опитати усіх, хто міг щось бачити і чути, аби вийти на слід вбивці. Робота оперативників дала певний результат.

Дівчина у неділю відпочивала на річці з подругами, пішла додому біля шостої вечора. У той день на пляжі було ще кілька компаній, чоловічих у тому числі. Всіх довелося опитати, перепровірити і проаналізувати інформацію. Було висунуто кілька версій,  у числі підозрюваних виявилося кілька чоловіків. Один з них не ночував вдома і пропав. Поліція оголосила 24-річного парубка у розшук. Хтось бачив, як він брав човна і плив на ньому по Ворсклі. Начальник поліції Руслан Кладько разом з операми пропливли тим же шляхом спочатку суцільними зарослями, а коли вийшли на плесо, то побачили порожнього човна. Глибина річки у тому місці сягала 6 метрів. Уже навіть і водолазів викликали, коли надійшло повідомлення, що хлопця бачили на трасі. Коли його затримали, він пояснив, що не ночував удома і плавав річкою, бо посварився із своєю дівчиною і був засмучений. Але коли його попросили підняти футболку, то на шкірі побачили свіжі сліди подряпин. Відпиратися було безглуздо. Молодик пояснив, що між ним і дівчиною була попередня домовленість про інтимну зустріч, яка нікого не зобов’язує до серйозних стосунків. Того дня він у компанії пив спиртне, тому захотілося жіночої ласки. З цією метою він і постукав у двері до своєї знайомої.
 
Але щось пішло не так: вона була категорично проти інтиму, а коли він почав наполягати, пручалася і подряпала його. Це розлютило розгарячілого чоловіка, і він схопив жінку за шию обома руками. Він міцний, сильний, тренований військовослужбовець і учасник АТО, вона – худорлява, невеликого зросту і слабка жінка, що ледь переступила поріг повноліття… Все село у шоковому стані. Жаль молоду матір, жаль її маленьку доньку, але жаль і …вбивцю. Хороший, кажуть в один голос односельці, ніколи агресії не проявляв, ввічливий. І родина його відома працелюбністю та порядністю. Але що зроблено, то зроблено. Підозрюваний в усьому зізнався, на слідчому експерименті показав, як душив жінку, а судмедексперт підтвердив, що заподіяна травма відповідає причині смерті.  Детектор брехні також підтвердив покази. Хлопець каже, що не хотів і не мав наміру душити дівчину, але не розрахував свої сили. Йому вже пред’явлене обвинувачення за ч.1 ст. 115 (вбивство) КК України.
 
Л. Меркульцева
http://roxolana.com.ua/kriminal/prigolomshlive-vbivstvo-u-bakirivci.html


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости