Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія: заїжджі молодики облили чиновників водою (відео)

Останнє – вчорашнє – сесійне засідання міськради очікувалася дуже непростим. Воно відбувалося на тлі гучних «антитарифних» акцій, затіяних антимерською опозицією. Втім, побоювання щодо чергового загострення на сесії виявилися марними. Засідання пройшло організовано, у цілком конструктивному дусі. Практично всі запропоновані проекти: щодо ходу виконання та внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку – 2017, низки бюджетних змін, земельних питань, зняття з контролю деяких попередніх рішень ради, внесення змін до штатних розкладів навчальних закладів тощо були проголосовані без особливих дискусій. Окремо зазначимо, що Глухів приєднався до європейської ініціативи «Угода мерів». Єдине питання, з якого не вдалося досягнути компромісу – про доповнення до переліку об’єктів комунальної власності, що йдуть на приватизацію.

Якщо взяти список поіменного голосування, видно що народні обранці приймали рішення, виходячи аж ніяк не зі своїх політичних уподобань або фракційної приналежності, а, скоріше, особистих переконань і ділових інтересів. Головні, назвемо їх навколополітичні, події цього дня розгорнулися вже після закінчення засідання, коли протестувальники з Чернігова, котрим дуже боліло за підвищення плати за воду в Глухові, прорвалися до міськради, й судячи з усього, помилково, облили вогкою рідиною керівника теплорайону Миколу КОЛОШУ. Глухівчан серед активних противників мера виявилося раз, два, і все. Довелося завозити підмогу з інших міст. Як йдеться у повідомленні Глухівської міськради у Facebook, підозрілі молодики, які представились активістами організації профспілок, облили водою чиновників та декілька депутатів міської ради, нібито протестуючи таким чином проти підвищення у місті цін на воду.

Серед них були переважно юнаки спортивної тілобудови віком 15-20 років, представлялись "членами Всеукраїнської організації профспілок". На запитання "Звідки Ви приїхали?" не реагували, ховаючи очі та обличчя. Тримали у руках, начебто, списки з зібраними підписами глухівчан щодо коригування тарифів на воду в місті. На запитання "Чи знаєте ви, з чого складається тариф на воду?" – мовчали, "Який його розмір хоча б у сусідніх населених пунктах?" – відповісти не змогли, – повідомляють у Глухівській мерії. За словами очевидців, хлопці, які визнали, що вони не місцеві, періодично отримували вказівки телефоном. Закінчилась акція пікету тим, що так звані "активісти" облили водою заступника мера та кількох депутатів і намагалися облити й міського голову Мішеля Терещенка. Кількох юнаків поліція затримала за хуліганство. Як з'ясувалось вони приїхали з Чернігова "підзаробити".
 
Ось що зазначила з цього приводу на своїй ФБ-сторінці депутат міськради Тетяна МИХАЙЛИК:
Допоможіть впізнати хлопців! Втратили пам'ять, честь, совість. Як і з якою метою опинилися у Глухові під будівлею міської ради під час проведення сесії не знають. Ховають обличчя від відеокамер та фотоапаратів. Керує ними Олег Лата - людина Андрія Деркача. Гарні молоді хлопці, всі одного віку. Можливо, це представники філій "Мужності" у Путивлі, чи Ямполі. Шановні батьки, ви знаєте чим займаються ваші діти? Чи не стануть вони завтра тітушками?
 
Нова інформація. Облили водою депутатів міської ради. Деяких хлопців затримала поліція за хуліганство, виявилися жителями Чернігова. Хлопцям по 15-17 років. Мами хлопців вже телефонують до поліції і просять їх відпустити. Отак регіонали, Бурлака, Лата та Кирил Ященко використовують неповнолітніх у свої політичних іграх.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=607973662923953&id=100011339749759


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости