Новость из категории: Новини

Новини коротко

Висока нагорода

З нагоди Дня Незалежності Президент України спеціальним указом №251/2017 відзначив низку громадян за значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток країни, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм. Серед них є і глухівчанин - директор Глухівського агротехнічного інституту ім. С. А. Ковпака СНАУ Анатолій ЛИТВИНЕНКО. Його вдостоєно високим званням « Заслужений працівник освіти України».

За інформацією president . gov . ua

Ранні зернові: майже віджнивували

Як повідомили з відділу агропромислового розвитку Глухівської ОДА, ще на 19 серпня було обмолочено 21,3 тис. га ранніх зернових, або 90% до плану. Середня урожайність на Глухівщині 57,3 ц/га – найвища в області.

Завершено збирання озимого жита, ярої пшениці, ячменю, гороху, вівса, люпину, розпочато збирання гречки, урожайність якої у ТОВ «Велетень», наприклад, становить 22,0 центнери з гектара.

За інформацією glh . sm . gov . ua

Не впорався з керуванням

Минулої суботи, 26 серпня, приблизно о 20:30 на Терещенків 60-річний водій мопеда "Альфа” не впорався з керуванням і врізався в огорожу моста. Його госпіталізували до лікарні, діагностувавши струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забиту рану чола.

Вл. інф.

Фальшивий "Вісник": черговий номер

У Глухові розповсюдили черговий сфальшований «Вісник міського голови», де знову обігрується «конопляна» тема, даються цінні поради у зв’язку з подорожчанням води – наприклад, користуватися виключно вуличними нужниками тощо. Нагадаємо, що декілька місяців тому глухівська поліція відкрила кримінальне провадження щодо видання та розповсюдження згаданого підробного друкованого ЗМІ.

Вл. інф.

Жертва суїциду

Цієї неділі, 27 серпня, у Глухові повісився 39-річний місцевий мешканець. Його смерть завершила моторошну серію з шести самогубств, яка пройшла Сумщиною, починаючи від Дня Незалежності. За згаданий проміжок часу зводили рахунки з життям також мешканці Шостки, Лебединщини, Роменщини, Конотопу.

За інформацією сектора комунікації ГУНП Сумської області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости