Новость из категории: Новини

Одразу два оновлених сервісних центри МВС презентували у Сумській області

На Сумщині відтепер зареєструвати авто та отримати посвідчення водія можна в оновлених сервісних центрах МВС м. Суми та м. Конотоп. Центри відкрили одночасно за допомогою відеоконференції між двома містами. Презентація центрів відбулась за участі міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова та начальника Головного сервісного центру МВС Владислава Криклія.

«Обидва центри нові, оснащені усіма сучасними технологіями: електронною чергою, електронними інформаційними боксами, планшетами оцінки якості обслуговування. Вперше в Україні для зручності громадян у сумському сервісному центрі МВС передбачені термінали для оплати послуг на столі кожного адміністратора. Заміна посвідчення водія займає до 30 хвилин, реєстрація авто – пару годин» — прокоментував начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

У сучасному та оснащеному технологіями сервісному центрі МВС м. Суми не забувають і про історію. Тут створили експозицію, де зібрані зразки посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію автівок та номерні знаки, починаючи з 1934 року.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости