Новость из категории: Новини

Співробітники Глухівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження та розшукують зловмисників, що ошукали місцевого жителя на 20 000 гривень.

До Глухівського відділу поліції звернувся 84-літній чоловік. Пенсіонер розповів, що до нього зателефонував невідомий, який представився адвокатом з м.Суми, і повідомив про ДТП з летальними наслідками, яке нібито вчинив його син. За словами додзвонювача, аби "вирішити" питання про не притягнення молодого чоловіка до відповідальності, потрібно 20 000 гривень.

На що старенький не довго думаючи погодився. Після розмови по телефону не пройшло і годни до нього завітав гость на ім’я Сергій, який повідомив, що прийшов по гроші, про які домовлялися. Пенсіонер не вточнивши ситуацію про свого сина де він, як він і що з ним трапилось відав незнайомому кошти. Наразі за даним фактом працівники Глухівського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство), та вживають заходи щодо розшуку та встановлення зловмисників.
 
Глухівський відділ поліції

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости