Новость из категории: Статті

Рекомендації по вибору і купівлі ПВХ вікон

Рекомендації по вибору і купівлі ПВХ віконЯкщо ви зібралися придбати металопластикові вікна, вам слід знати про декілька важливих нюансів їх вибору. Виконуючи ці рекомендації, ви виберете дiйсно ідеальне вікно!

Для початку виберіть хорошу фірму: ту, яку рекомендують знайомі, та про яку багато хороших відгуків. Фахівці компанії спитають вас про призначення вікна, ваші побажання і запропонують зробити виміри. Оконич завжди радить клієнтам, щоб виміри робили саме фахівці. Адже важлива точність, навіть від міліметра може залежати багато чого.

На що варто звернути увагу, купуючи вікна з ПВХ? На товщину склопакета. Це - найбільша частина вікна, вона може займати до 90%. Саме звідти може задувати, капати та протікати. Варто вибирати широкий склопакет, від 32 мм. При цьому непогано, щоб він мав 2 повітряні камери та 3 скла. Якщо ж ви вважаєте, що це занадто або дорого для вас, можете підібрати склопакет шириною 24 мм і з 2-ма стеклами.

Потім вибирайте профіль. Найкращі профілі ті, що виробляються в Європі або за європейськими технологіями. Можна підібрати непогані недорогі профілі українського або російського виробництва. А ось брати китайські, фахівці не рекомендують. Ширина профілю повинна бути 60-70 мм, меншу брати не варто. Потім, потрібно вирішити, скільки повітряних камер буде в профілі. Тут можна брати і поменше, на якість це практично не впливає.

До речі, майже ніяк не впливає на якість вікна і колір профілю. Найпоширенішим є білий, він майже не змінює колір, дуже рідко може злегка пожовтіти. Ще існує думка, що недорогі профілі отруйні або небезпечні. Насправді, це не так - в побуті вікна абсолютно безпечні.

Залежно від профілю, буде запропонована і фурнітура. Тут майстри теж висловлюються категорично проти китайських речей. А ось фурнітуру, виробництва Німеччини вважають найкращою.

Коли вибираєте вікно, зверніть увагу і на механізм відкривання. Для кухні оптимальний - поворотно-відкидний механiзм, для спальні - щілинний, а для дитячої вікно, на якому можна буде встановити спеціальний замок або ручку для безпеки дитини. Зверніть увагу і на підвіконня, яким воно буде, будете ви щось ставити на ньому, чи не буде воно закривати доступ тепла від батареї отоплення.

Коли буде проводитися монтаж, фахівці рекомендують ставити вікна ПВХ по ГОСТу. Проконтролювати правильність монтажу досить складно. Особливо неспеціалістам. Але майстри компанії Оконич завжди монтують тільки якісно і сумлінно. Якщо вам потрібно купити металопластикові вікна, то ми чекаємо на вас, та завжди допоможемо визначитися з вибором.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости