Новость из категории: Новини / Новини з відео

Скандальне інтерв’ю Надії Савченко про Глухів (відео)

Нещодавно соцмережі сколихнуло інтерв’ю Надії Савченко, де вона в ефірі NewsONE висловилася про Глухів. З її слів у місті процвітає контрабанда, а студенток ГНПУ ім. Довженка порівняла з повіями. Потім на 112 каналі Надія вибачилась, пояснивши, що вона не хотіла нікого образити її невірно зрозуміли та перекрутили слова. Але було вже запізно.

Деякі глухівчани, зокрема, ті що вивішували банери та організовували акції протесту по місту у підтримку українських в’язнів не жалкують за свої вчинки бо вважають, що їхні дії символізували підтримку не тільки Надії Савченко, а і всіх наших громадян ув’язнених та полонених російськими загарбниками, тож надалі, будуть робити все можливе заради тиску на РФ та моральної підтримки жертв путінського свавілля та перемоги України.

Більш різко на своїй сторінці висловилась громадський діяч, волонтер Ірина Юсупова-Кобзар: - Надія Савченко, ви полили багнюкою місто, яке на кордоні з Росією без страху вимагало від Путіна вашого звільнення. На жаль, ми не знали, що ви брехали всім українцям. Брехали безсоромно, а згодом продали тих, хто за вас боровся.. ви щось там кажете про проституцію серед студентської молоді?? Отієї, що також за вас вступилася..Ви назвали проститутками дівчат ГНПУ Имени Александра Довженко ??? які шили форму для ЗСУ у важкий час, збирали допомогу онкохворим та військовим ? ви назвали проститутками інтелектуальну, молоду, неймовірно гарну еліту нашого міста???? Надія, поряд з вами справжні повії то святі , бо нікому не брешуть! хочете до нас приїхати? Дуже просимо! не думаю, що будемо витрачати на вас яйця... В нас тут корови пасуться поряд з містом... зустрінемо. А ще ви зможете побачити, як змінилось місто за останні два роки, і покажемо руїни, що залишились від попередньої команди. Особисто я вимагаю вибачення і перед містом, і перед нашими студентами!!!
 
Микола Стороженко
 


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости