Новость из категории: Статті

У Глухові зявився сучасний спортивний майданчик для занять WORKOUT та КРОСФІТОМ.

В День захисника України, День Українського козацтва,та свята Покрови Пресвятої Богородиці у Глухові відкрили новий вуличний спортивний майданчик та провели на ньому відкритий чемпіонат міста із WORKOUT. Ініціатором заходу стала громадська організація «Військово патріотичний рух «Джура». За кошти меценатів та спонсорів було змонтовано та вситановлено сучасний спортивний майданчик, на якому і відбулись змагання. Самі змагання проходили у декількох дисциплінах: Троєборство (Підтягування на перекладині за 1хв., Віджимання на брусах за 1хв., та «качання» пресу за 1хв.). Силові вправи: підтягування із бронежелетом та віджимання на брусах із бронижелетом 14кг(максимальна кількість разів).

Street-lifting, що включає у себе підтягування на перекладині та віджимання на брусах із додатковою вагою 1 раз. У змаганнях взяли участь більше 20 спортсменів з Глухова, Сум, Новгород-Сіверська, Краснопілля, Шалигіно та представники військових частин (16 окремий мотопіхотний батальйон 58ОМПБР та В/Ч 3958)   Не дивлячись на пасмурну, прохолоду  погоду змагання тривали близько 4-х годин. За результатами змагань у Троєборстві(перекладина, бруса, прес) перемогу здобув Самойленко Денис(Суми) 34 підтягування, 44 бруса, 32 прес.  Друге  місце у  Привалова Богдана(Суми) із результатом 33-перекладина , 43 бруса, 33 прес. Третім став Жук Олександр з Глухова, військовослужбовець в/ч3958: 29 підтягування, 45 бруса та 37 прес. У змаганнях з бронежелетом у призерах та ж трійка тільки в іншому порядку. Сильнішим став Жук Олександр(Глухів): 24 підтягування, 44 віджимання на брусах. Друге місце: Самойленко Денис 21 підтягування, 38 віджимання на брусах. Третя сходинка у Привалова Богдана 22 підтягування, 32 віджимання на брусах.  
 
У street-lifting перемогу також отримав  Жук Олександр(Глухів) із загальним результатом 160 кг(90кг бруса та 70кг перекладина), друге місце  у Привалова Богдана(Суми) із загальним результатом 155 кг(95кг бруса та 60 перекладина). Третім став Сіробаба Артем (Краснопілля) із загальним результатом 140 кг(60кг бруса та 80кг перекладина). Учаснки змагань відзначили достаній рівень підготовки всіх учасників та сам рівень змагань, при цьому переможці та призери отримали окрім задоволення грошові винагороди: за перше місце 1000грн., 2-ге місце 750грн. та 3-тє 500грн.. У ході змагань також пройшли показові виступи та майстеркласи досвідчених воркаутерів із команди Сум. Хочеться зазначити, що дане дійство привернуло увагу не тільки дорослих, а й дітей – і є надія та впевненість, що багато хто з них долучиться до занять спортом, до речі наймолодшому учаснику змагань, було лише 11років.
 
Діти не лишились по за увагою і отримали олімпійські призи від Відділу молоді та спорту Глухівської міської ради, який взяв активну участь у організації та проведені даного заходу. Глядачі змогли покуштувати смачний козацький куліш із польової кухні, отримали позитивний заряд, емоції і класний спортивний майданчик у своєму дворі. Ще раз хочеться висловити слова вдячності всім оранізаторам і спонсорам даного заходу, зокрема ГО «Військово-патріотичний  рух  Джура» Негребі Юрію, генеральному спонсору встановлення майданчику  та спонсору змагань ТОВ«ПІВНІЧ-ТРАНСБУД», спонсору змагань ТОВ «ВЕЛЕТЕНЬ», приватному підприємцю Шутку Ф.А., відділу молоді та спорту Глухівської міської ради, Губенку Віктору, Опутіну Володимиру,  Світлані Максимчук-Макаренко,Литвиненку Олексію, Белінському Дмитру, Максиму Полозову, Олександру Хроленку, Інні Моляка, Саші Дашко студентам та школярам.
 
Інформація організаторів, текст подається без правок і змін


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости