Новость из категории: Новини

Новини коротко

Глухівські легкоатлети - треті

Нещодавно в урочищі Баси під Сумами відбулися обласні змагання з легкоатлетичного кросу в залік ХХVI Спортивних ігор школярів, за підсумками яких команда Глухова, до якої входили Ксенія КРАВЧЕНКО, Назар КНИШОВ, Костянтин КОМАРОВ, Марія БІЛЯВСЬКА, Олена ГАРКАВЕНКО, Нікіта КУКЕЛКА, Ганна ГАВРИЛЕНКО, стала третьою. Нагородження проводила Олена ПЕТРОВА - заслужений майстер спорту України з біатлону, срібна призерка Зимових Олімпійських - 1998 в Нагано.

За інформацією відділу молоді та спорту Глухівської міськради

Ошукали на 20 000 гривень.

Глухівчанин 84 років повідомив до поліції, що його ошукав на 20 тис. грн. невідомий, зателефонувавши та представившись адвокатом з обласного центру й повідомивши про ДТП з летальними наслідками, яке нібито вчинив його син, а потім попрохавши згадану суму для «вирішення питання». Спантеличений старенький погодився, і через годину віддав гроші гостю на ім’я Сергій.

За інформацією відділу комунікації поліції Сумської області

Безробітних побільшало

За даними Сумського обласного центру зайнятості, до вересня статус безробітного на Глухівщині отримали 1245 осіб. За цей же період за сприяння Державної служби зайнятості влаштовано на роботу 560 безробітних, або кожного четвертого з числа тих,
що перебували на обліку з початку року.

На кінець серпня на обліку залишалося 925 безробітних, що на 1,4% більше, ніж на кінець липня.

За матеріалами Головного управління статистики у Сумській області

Зміцнюватимуть кордон

У Глухові відбулася нарада щодо укріплення кордону та надання шефської допомоги військовим частинам ЗСУ за участі заступника голови ОДА Івана БОРШОША, представників ДПСУ райдержадміністрацій північних районів Сумщини. І. Боршош наголосив, що наразі треба: «ретельно робити усі підрахунки, що стосуються коштів і часу, щоб реально оцінювати, який обсяг роботи по облаштуванню державного кордону на території Сумщини ймовірно виконати у короткий термін і скільки фінансових ресурсів на це потрібно. До укріплення кордону залучатимуться усі райони Сумської області, незалежно від того прикордонні вони чи ні. Командир Сумського прикордонного загону Валерій КРАВЧУК детально висвітлив першочергові завдання: поставити огородження, викопати захисні рови. Для цього потрібне додаткове фінансування. Напередусім це будуть робити на Глухівщині та Середино – Будщині.

Кукурудза на Глухівщині: феноменальна врожайність

Середня врожайність кукурудзи, яку почали збирати на полях глухівщини, сягнула феноменальної позначки в 134 ц/га. Пальма першості тут перейшла від «Велетня» до «Шалигінського», де поки збирають по 152 центнери з гектара.

Поповнили лави ЗСУ

До армійських лав за осіннім призовом відправилось 6 хлопців з Глухівського району – по одному з селища есмань, Перемоги, Баничів, Пустогорода, Вовківки, Старикового. Вони проходитимуть військове навчання у навчальних центрах на Черкащині та Хмельниччині та військову службу з охорони правопорядку у столиці.

За інформацією glh.sm.gov.ua

Монети XVIII ст. у багажнику авто

На МПП «Бачівськ» при догляді Mitsubishi російської реєстрації, що прямував на виїзд до РФ прикордонно-митний наряд виявив серед особистих речей водія три срібні старовинні монети : 1723, 1746 та 1747 р. випуску.

За інформацією Держприкордонслужби



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости