Новость из категории: Новини

Новини коротко

Виграли конкурс

Як відомо, Глухівська міськрада приєдналася до міжнародної ініціативи «Угода мерів», взявши, серед іншого, зобов’язання скоротити щонайменше на 30 % на своїй території до 2030 р. викиди СО2 , та, за можливістю, інших парникових газів. Другим кроком стала участь у конкурсі на розроблення та написання Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату для малих громад. Конкурс проходив за ініціативою Фонду Регіонального центру економічних досліджень та підтримки бізнесу.

Глухівчани здобули перемогу у конкурсі та право за рахунок співфінансування Фонду отримати розроблений виключно для Глухова план, який буде містити конкретні заходи з підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії в нашому місті.

Інформація Оксани ДРУПП

Артснаряд на присадибный ділянці

В Улановому, копаючи землю на присадибній ділянці, місцевий мешканець натрапив на артснаряд калібру 120мм. Небезпечний предмет знаходився в якомусь десятку метрів від житлових будинків. Про знахідку повідомили рятувальників. До села з Ромен прибули піротехніки ДСНС, вилучили артнабій, вивезли, та підірвали.

За інформацією Головного управління ДСНС у Сумській області

Нове призначення колишнього очільника глухівської поліції

Призначено нового начальника поліції Сумського району. Згідно наказу Головного управління Національної поліції в Сумській області від 28.09.2017 № 369-ОС відбулося призначення на посаду начальника Поліції Сумського районного відділу – Андрія СЕРДЮКА Андрія. Він очолював свого часу Глухівський районний відділ поліції.

За інформацією відділу комунікації ГУНП Сумської області.

ІЛК: підписано нову угоду з білорусами

З 18 по 20 жовтня в Мінську міжнародна науково-технічна конференція «Науково-технічний прогрес в сільськогосподарському виробництві», активну участь в якій взяли й науковці глухівського Інституту луб`яних культур. У рамках заходу підписано угоду про науково-технічне співробітництво між нашою науково – дослідною установою та Науково-практичним центром Національної академії наук Білорусі з механізації сільського господарства.

За інформацією ІЛК НААН



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости