Новость из категории: Новини

Новини коротко

Поезія вулиць

У Глухові відбувся шостий регіональний фестиваль молодіжної культури «Стихи улиц», за участю представників Харкова, обласного центру, Шостки, Глухова, Конотопа, Ямполя, Кролевця. Складовою фестивалю став турнір з брейк-дансу «Hot Unity», організований Максимом ПОЛОЗОВИМ. Кращі бі-бої змагались в номінаціях батлу один на один та групового батлу.

Кращих реп - виконавців обирали СМС-голосуванням.

За інформацією міського відділу культури

Ямпіль вимагає повернути вагони І та ІІ класу

Відповідне звернення до керівництва «Укрзалізниці», щодо електропоїзда «Фастів – Зернове», актуальне і для більшості глухівчан, прийняли на позачерговій сесії 27 жовтня депутати ямпільської райради. У зверненні також йдеться про незадовільний стан залізничної інфраструктури , що впливає на якість обслуговування і безпеку пасажирів.

За інформацією Ямпіль. INFO

Наш педуніверситет – один з наймальовничіших

Інтернет-видання ua.igotoworld.com підготувало перелік наймальовничіших вітчизняних вишів. Глухівський Національний педагогічний університет ім. О. Довженка у ньому на другій позиції. Як відомо 3 з 7 його корпусів мають статус історичних пам’яток.

За інформацією вітчизняних електронних ЗМІ

Створити музей захопленої російської військової техніки

На сайті онлайн-петицій з’явилося звернення такого змісту: «Створити експонати із захопленої військової техніки Росії навпроти кадетського корпусу імені І.Г. Харитоненка», підписане Юрієм САВЧУКОМ. Дата початку збору підписів: 27 жовтня, процедура має тривати 90 днів. Поки петицію підписало декілька осіб, а треба 250.

За інформацією sumy.today

Чи допоможе це Конотопу?

Виявляється, ліквідація глуховського маслосирзаводу, який майже десять років працював на правах приймального підрозділу ТОВ «Малка-транс», і про яку йшлося в нашому попередньому номері, мало чим може зарадити «маточному» конотопському підприємству, що знаходиться в дуже непростому стані. Про це, зокрема повідомляє konotop. in.ua. Згідно з його інформацією, там існує серйозна заборгованість з зарплатні, і «Малка – транс» не розраховувалось за прийняте молоко навіть після відповідних рішень суду.

За інформацією регіональних електронних ЗМІ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости