Новость из категории: ---

Поліцейські Шостки знайшли та повернули у родину 14-річну втікачку

Через непорозуміння з членами родини 14-річна мешканка Шостки на три втекла з дому, й весь цей час родичі не знали, де перебуває дитина. Правоохоронці, до яких звернулась за допомогою бабуся дівчини, знайшли втікачку у квартирі її дорослого товариша та повернули у сім’ю.

До співробітників ювенальної превенції Шосткинського відділу поліції звернулась 60-річна мешканка Шостки. Пенсіонерка повідомила правоохоронцям, що 14-річна онука, яка знаходиться на її піклуванні, вже три ночі не ночує вдома, не ходить на заняття до школи і, взагалі, місцеперебування дівчинки не відоме. Як з’ясували поліцейські, неповнолітня пішла з дому після сварки з рідними. Літня жінка чекала, що дівчина самостійно повернеться додому, втім, після третьої ночі її відсутності, вирішила йти до поліції. «Знайшли неповнолітню на квартирі її 19-річного товариша, - розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Вона категорично відмовлялася повертатися додому, мотивуючи тим, що її там б’ють». Школярку доставили до відділу поліції, туди ж викликали і її бабусю – піклувальницю.
 
За словами дівчини, рідний батько, якого позбавили батьківських прав, періодично приїздить з села до своєї матері - її бабусі. Під час таких «відвідин» і виникають непорозуміння та сварки, які закінчуються рукоприкладством. Слова своєї онуки пенсіонерка категорично заперечує та звинувачує останню у неслухняності та крадіжці 1 000 гривень з гаманця. Наразі правоохоронці проводять профілактичні бесіді з членами родини, пояснюють про можливі наслідки таких відносин та вчинків. За фактами звинувачень дівчини та бабусі також проводиться подальша перевірка.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости