Новость из категории: Статті

Новорічні свята - разом

Невдовзі після встановлення ялинки та до початку массового святкування найголовнішого свята, на площі Рудченка з`явилися нові дуже презентабельні дитячі гірки, будиночки, лави тощо, виготовлені на підприємствах глухівських підприємців за рахунок міського бюджету. Традиційно до організації свят долучилися глухівські школярі та вихованці Школи Мистецтв.

Вони, зокрема, оформили біля ялинки фотозону. Ще одна примітна деталь цьогорічних святкувань – он-лайн трансляція, здійснена спільними зусиллями ТРК – Глухів та підприємця, депутата міської ради Олександра БУЙКОВА. Помітним робочим моментом напередодні Нового Року стало привітання, зі врученням подарунків, у великій залі міськради, голів квартальних і будинкових комітетів.

Мішель ТЕРЕЩЕНКО висловив їм традиційні новорічні побажання, подякував за співпрацю, наголосивши, що вирішення проблем, які турбують простих глухівчан , є для міського керівництва першочерговим завданням. Представників низової ланки самоврядування ознайомили з головними моментами програми підтримки органів самоорганізації в 2018 році, розробленої відділом правової та внутрішньої політики, яка передбачає надання їм матеріальної підтримки для здійснення повноважень (матеріальна допомога, придбання канцтоварів, паперу, довідок, посвідчень, штампів, тощо). Керівник зазначеного відділу – Олександр ДЕМЧЕНКО - проінформував про наміри встановити камери відеоспостереження для здійснення профілактики та запобігання правопорушень, протидії організованій злочинності тощо.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости